Catecismo da Igreja Católica Android için

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Bir Liturgia Católica Ponto Com tarafından Android için ücretsiz bir program.

Catecismo da Igreja Católica, Android için günlük bir uygulamadır. Bu uygulama, Kutsal Katolik Kilisesi içeriğini öğrenmenize yardımcı olur, böylece Tanrı'yı daha iyi tanıyabilir ve daha çok sevebilirsiniz. Bu uygulama, tüm Katolik Kilisesi için tasarlanmıştır ve düzenli olarak Katolik Liturjisini kullanan herkes için uygundur.

Bu uygulama ile Kutsal Katolik Kilisesi içeriğini basit, pratik ve ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz, böylece imanınızı artırabilir ve umudunuzu yeniden kazanabilirsiniz.

Uygulama, pastoral ajanlar ve semineristler tarafından oluşturulan bir çalışma çekirdeğinden geliştirilmiştir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Catecismo da Igreja Católica Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 59.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Catecismo da Igreja Católica hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Catecismo da Igreja Católica denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.